Jornades de juliol Catalunya Llibertat i Dignitat
Informació
Data inici: 11/07/2014
Data fi: 13/07/2014

Lloc: Espai la devesa
Població: Girona

 

 

El cap de setmana dels dies 11, 12 i 13 de juliol se celebraran a Girona les Jornades Catalunya Llibertat i Dignitat organitzades conjuntament per El Punt Avui, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis.

Les jornades, que són una continuació dels tres festivals anteriors, celebrats els anys 1992, 2012 i 2013, refermen el nostre compromís amb el dret a decidir del poble català i contra l’exclusió social, i enguany canvien de format: més dies, més espais i més actes, que inclouran música, literatura, cinema, teatre, esport, gastronomia, cultura popular i política. Tot i que aquesta vegada s’incorporen nous escenaris, la major part de la programació tornarà a girar al voltant del parc de la Devesa.

Concert de divendres:

El 'Va parir Tour' arriba el divendres 11 de juliol. Es tracta de l'essència de Flaixbac feta espectacle. Posteriorment la sessió musical continuarà a càrrec del presentador d'El matí i la mare que el va parir, Carles Pérez. A més, Andreu Presas oferirà una sessió de música remember. També participen del Va parir tour com animadors de la festa El Gran Germán, que forma part de l'equip del despertador matinal, igual que Dídac Tomàs. La fi de festa inclou una sessió a quatre mans dels dos discjòqueis.

Concert de dissabte:

Un dels plats forts musicals de les jornades serà el concert que el dissabte 12 de juliol a la nit tindrà lloc al Camp de Mart de la Devesa de Girona. Les actuacions començaran a les 8 del vespre amb una flashmob a càrrec de Pepet i Marieta. A continuació hi haurà les actuacions de Cesk Freixas, Blaumut, Brams, Sak Noel i Flaix FM. Durant tot el dia se celebrarà també al mateix espai L’Enderrock Joves Promeses, una àmplia mostra dels grups emergents catalans.


Data: 12 de juliol

Lectura del manifest

La lectura del manifest serà l'eix central d'un acte que se celebrarà al pavelló de Fontajau de Girona i que pretén reunir el major nombre de càrrecs municipals possible en favor de la consulta. La crida es fa a tots els alcaldes i regidors de Catalunya, tant els que ho són actualment com a aquells que han ocupat aquests càrrecs en algun moment a partir de la reinstauració de la democràcia. Per poder donar suport a la proclama, cal omplir el formulari.

Fira de Productes Catalans

El passeig de la Devesa inclourà un ampli espai destinat a les parades dels productes catalans. Hi estan convidats tots els artesans que durant el dissabte 12 de juliol i el diumenge 13 vulguin exposar els seus productes.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König