XXXI Cicle de Concerts d'Estiu de Palafrugell
Informació
Data inici: 16/07/2014
Data fi: 05/09/2014

Lloc: Diferents espais Tamariu (Palafrugell)
Població: Palafrugell

 

 



- Dia 16 de juliol (22 h) al Teatre Municipal de Palafrugell: concert de Las Hermanas Caronni. Presenten el seu nou disc Vuela.

- Dia 23 de juliol (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de Calella de Palafrugell: concert les sopranos Alba Fortuny i Victorina Pérez, amb Anna Quiroga (arpa). Hi presenten el programa "52 cordes".

- Dia 30 de juliol (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de Calella de Palafrugell: concert de l'Orquestra de Cambra Barroca de Barcelona. Director: David Malet. Hi interpretaran l'Stabat Mater, de Pergolesi.

- Dia 7 d'agost (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de Calella de Palafrugell: concert de Katia Michel (piano). Hi presenta el treball "Les tres darreres sonates de Franz Schubert".

- Dia 13 d'agost (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de Calella de Palafrugell: concert de l'Orquestra de Girona. Hi presenten el treball "Vibracions" (obres de Pachelbel, Vivaldi i Sibelius).

- Dia 20 d'agost (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de Calella de Palafrugell: concert de Jordi Domènech (contratenor) i el Cor la Xantria. Hi interpreten el programa El Cant de la Sibil·la.

- Dia 27 d'agost (22 h) a l'Església Parroquial de Sant Pere de Calella de Palafrugell: concert d'Atrium Ensemble. Hi presenten el treball "Els músics de l'Arxiduc Carles".

- Dia 5 de setembre (22 h) a l'Ermita de Sant Sebastià (Llafranc): concert de jazz del Bernat Font Trio. Hi presenten el programa Out for a While.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König