Emergent, X Festival d'Arts Escèniques del Gironès
Informaci
Data inici: 27/06/2014
Data fi: 19/07/2014

Lloc: Diferents poblacions
Poblaci: Girona

 

 



- Dia 27 de juny (22.20 h) a la Plaça del Castell (Llagostera): actuacions de Bonobos (música), Josep Pedrals (poesia), Falciots Ninja (música) i altres.

- Dia 28 de juny (22 h) a l'Espai la Pineda (Sant Gregori): actuacions de Noudits (música), Arnau Pérez i Anna Pujol (dansa), Glaucs (música) i altres.

- Dia 29 de juny (19 h) a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Martí de Llémena: actuacions de Smoumolnö (música), el mag Edgar (màgia), Orchestra Fireluche (música) i altres.

- Dia 3 de juliol (21.30 h) a la Plaça del Perelló de Vilablareix: actuacions de Sr. Mit (música), Hugo & Inés (teatre gestual), Bruno Oro (música) i altres.

- Dia 4 de juliol (22 h) a la Plaja de l'Ajuntament de Quart: actuacions d'Acció (música), Carme Pla (narracions), Joan Rovira (música) i altres.

- Dia 5 de juliol (22 h) al darrere del Centre Cívic de Campllong: actuacions de Damià Olivella (música), BGKO (música), Peyu (humor) i altres.

- Dia 10 de juliol (21.30 h) al pati del Centre Cívic de la Cooperativa de Sarrià de Ter: actuacions de Llorer (música), Meritxell Cardellach (dansa), Montreal 76 (música) i altres.

- Dia 11 de juliol (22 h) al pati de les Escoles de Fornells de la Selva: actuacions d'Albert Palomar (música), Oliva Trencada (música), Álvaro Carmona (humor), Gossos (música) i altres.

- Dia 12 de juliol (22 h) a la Plaça Major de Madremanya: actuacions de Xevi SF (música), The Hanfris Quartet (música), Chapertons (mim), Miquel Abras (música) i altres.

- Dia 18 de juliol (22 h) al pati de la Fàbrica de Celrà: actuacions de Tokaji (música), Amer i Àfrica Circ (circ), Cris Juanico (música) i altres

- Dia 19 de juliol (22 h) al davant de l'Ajuntament de Cervià de Ter: actuacions d'Acousters (música), Brodas Bros (dansa), Boreals (música), Xavi Castillo (humor), Tomeu Penya (música) i altres.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König