Festival Undàrius: Carlos Núñez
Informació
Data: 03/07/2014
Lloc: AUDITORI DE GIRONA
Població: Girona
Hora: 21:00
Més informació i/o entrades:
www.auditorigirona.org

 

 

Considerat internacionalment com un dels músics més extraordinaris i brillants del món, Carlos Núñez actuarà a l'Auditori de Girona el proper dijous 3 de juliol, per presentar el seu últim treball Inter-Celtic, on ens mostrarà el seu univers musical, que connecta la tradició celta de la seva Galícia natal amb les d'Irlanda, Escòcia o Bretanya. Al costat de Carlos Núñez actuarà Jon Pilatzke, l'actual violinista i ballarí de The Chieftains.

Aquest concert s'emmarca dins la primera edició del Festival Undàrius, festival de cultura popular i tradicional de Girona, que es presentarà properament.

Les entrades per aquest concert ja estan a la venda, i es poden comprar a partir d'avui pels canals habituals de venda de l'Auditori de Girona. El preu de les entrades és de 20 i 16€ segons la zona.

Carlos Núñez ha venut més l'1 milió de discs arreu del món i ha estat guardonat amb el Premi Ondas i dues candidatures en solitari als Grammy llatins. Núñez està considerat pel públic i per la crítica una estrella planetària de la gaita i un artista d'una musicalitat prodigiosa.

I FESTIVAL UNDÀRIUS, festival de cultura popular i tradicional de Girona.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König