SHARON CORR (THE CORRS)( Festival Sons del Mon )
Informaci
Data: 19/07/2014
Lloc: Plaça Basílica
Poblaci: Castelló d Empúries
Hora: 22:30
Preu: 20 €
Ms informaci i/o entrades:
www.sonsdelmon.cat

 

 

Sharon Corr, és la cantant i violinista de la popular banda de pop-rock irlandesa The Corrs. Juntament amb els seus germans, van crear una de les bandes que més milions de discs ha venut en els darrers anys, essent autors d’un grapat de hits, que han marcat el pop de finals dels noranta fins als inicis dels dos mil.

Sharon va debutar en solitari a l’any 2010 amb “Dream of you”. A Sons del Món ens presentarà el seu segon àlbum “The same sun”, editat l’any Passat i produït pel llegendari productor Mitchell Froom a Los Angeles. Sharon segueix l’estil pop de la seva banda anterior, donant més presència a la música celta. Canta des del cor, directament al seu públic, creant un ambient molt íntim i melancòlic. L'àlbum desprèn ritmes dels 60 i 70 però també beu de melodies més contemporànies, inspirades en experiències vitals de Sharon com un viatge a Tanzània amb Oxfam Irlanda.

En els seus concerts combina les cançons dels seus discs en solitari, amb els hits de The Corrs, i els aires celta, que inspiren les terres irlandeses. Una oportunitat per gaudir d'una manera molt propera d'aquesta cantant internacional, en un espai únic: la Plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König