Era Electrònica 2014
Informaci
Data: 19/07/2014
Lloc: Masia Can Gascons
Poblaci: Llagostera
Hora: 12:00
Preu: 20 €
Ms informaci i/o entrades:
http://www.festivalera.com/?page_id...

 

 

Era Electrònica, una festa diurna de 12 hores de música electrònica als Jardins de la masia de Can Gascons (Llagostera)

Una nova manera de disfrutar del sol, la piscina i la natura sota el marc de la música de ball
Després de passar per les ciutats de Barcelona i Girona amb l'Era de Clubs tornem al nostre hàbitat rural habitual per presentar l'Era Electrònica, una petita gran festa prèvia al tan esperat Festival’Era 2014.

Sense perdre les nostres característiques de mesclar artistes ja consolidats i artistes per consolidar, aquesta vegada compartint tots ells un mateix gènere i escenari.

- 12 hores de música electrònica sota el sol del Gironès

La versió més electrònica del Festival’Era s’inspira en les “pool parties” americanes per a oferir 12 hores de música electrònica, sol i mojitos a tots aquells amants del gènere electrònic. Centrant les nostres forces en aconseguir una festa diurna amb l’autèntic esperit de la nit. Perquè el camp i la electrònica mai han sigut incompatibles.

- Aforament molt limitat als Jardins de Can Gascons

El seu aforament, limitat a 350 persones li dóna un caràcter molt exclusiu però sense que això afecti al preu de les entrades. Durant un dia, els assistents podran posar-se a la pell dels artistes que actuen al Festival’Era i gaudir de tot el que la casa ofereix. Volem fer d’aquesta petita festa electrònica una data adjunta al festival, repetint-la cada any i convertint-la en la festa prèvia al Festival’Era.

Els dj's que estaran al comandament dels plats durant la jornada seran Wooky, fundador del segell discogràfic Lapsus Records i explorador d'una electrònica càlida caracteritzada pels sons dels noranta, el drum'n'bass remot i el step més subjugant. Amb més de deu anys de trajectòria en el circuit nacional, ha tocat a festivals com el Sónar, LEV, Norbero Festival o el BAM barcelonès; Inuit, artista i propietari del segell Zeroocho Records s'influencia per la corrent musical alemana i segells amercans com Gostly International. Ara s'aventura amb beats de tempo lent i sons atmosfèrics que van més enllà de la electrònica de ball; Nev.Era transforma les seves emocions en música electrònica d'ambientació freda amb ritmes trencats y sons minimalistes. Un altre dels artistes confirmats és Clip!, amb un so camaleònic capaç de beure al mateix temps del house vell de chicago, el techno, frenètics ritmes footwork, aroma a sons provinents de les illes britàniques i moltes referències al rythm and blues.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König