JORNADES GASTRONÃ’MIQUES: LA CUINA DELS MANAIES
Informació
Data inici: 10/04/2014 Data fi: 22/04/2014 Lloc: Diferents Restaurants de la zona Població: Llagostera Més informació i/o entrades: www.llagostera.cat |
Emmarcada dins la programació de Setmana Santa, la campanya gastronòmica tindrà lloc del 10 al 22 d’abril a 8 restaurants del municipi.
Enguany els menús s’han traduït al llatà per aconseguir encara més un ambient romà .
Els preus dels menús oscil•len entre els 21 i els 70 euros i hi podeu trobar Cérvol estofat amb olives, castanyes i aroma de poniol, Cuixa d’à nec rostida amb prunes i poma o Peu de porc desossat i farcit de botifarra negra amb salsa de carn i vi dolç entre d’altres molts plats de temporada.
Els restaurants que hi participen són Els Tinars, El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Mas Roure.
Enguany els menús s’han traduït al llatà per aconseguir encara més un ambient romà .
Els preus dels menús oscil•len entre els 21 i els 70 euros i hi podeu trobar Cérvol estofat amb olives, castanyes i aroma de poniol, Cuixa d’à nec rostida amb prunes i poma o Peu de porc desossat i farcit de botifarra negra amb salsa de carn i vi dolç entre d’altres molts plats de temporada.
Els restaurants que hi participen són Els Tinars, El Carril, Can Cassoles, Ca la Maria, Can Panedes, Cal Degollat, Ca l’Artau i Mas Roure.