Nous temps i noves professions, al NITS amb Albert Garcia Pujadas
Informació
Data: 24/04/2014
Lloc: Hotel Nord 1901
Població: Girona
Hora: 20:00
Preu: Gratuït
Més informació i/o entrades:
http://www.nits.cat

 

 

El NITS (Negocis, Innovació, Tecnologia i Societat) és un encontre mensual organitzat per Playbrand a l'Hotel Nord 1901 per parlar d'innovació, nous consumidors i nova comunicació.

Albert Garcia Pujadas, actualment director de màrqueting i empresa del TecnoCampus de Mataró, dinamitzarà aquest NITS del 24 d’abril parlant del futur professional de les noves generacions així com d’aquelles persones que s’estan reciclant, reinventant i creant noves professions.

La seva trajectòria professional és força espectacular. Va ser CEO a Nikodemo Animation, creadora de Cálico Electrónico; director de màrqueting als origens del Grup Intercom i soci fundador d’Ogilvy Interactive a Espanya. Actualment també està implicat a Foxize School com a cofundador, a Mind the Byte com a consultor i a l’acceleradora Connector com a mentor, a més de ser director de OneMojito, l’empresa des d’on canalitza moltes altres iniciatives.

La jornada es completarà amb un tastet a l’aire lliure on descobrirem el funcionament de Caliu, una barbacoa de sobretaula creada per l’equip de dissenyadors industrials de Bahí&Güell.

L’esdeveniment se celebrarà, un cop més, a l’Hotel Nord 1901. Per aquells que encara no el conegueu, el NITS és un encontre mensual per parlar d’innovació en un sentit ampli i les seves conseqüències en el camp de la comunicació, el màrqueting i els negocis en general.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König