Dia Internacional de l'Art
Informació
Data inici: 12/04/2014
Data fi: 13/04/2014

Lloc: Girona i comarques
Població: Girona
Més informació i/o entrades:
www.bolit.cat

 

 

Dia Internacional de l'Art (2014)
Dissabte 12 i diumenge 13 d'abril de 2014



Després de la bona acollida de la darrera edició, un any més el Bòlit en col•laboració amb els artistes i les entitats i relacionades amb el món de les arts visuals, de Girona i comarques, ens proposem celebrar el Dia Internacional de l’Art amb diverses activitats i propostes.

Aquesta segona edició tindrà lloc durant tot un cap de setmana: el dissabte 12 d'abril a Girona i el diumenge 13 d'abril a les comarques gironines, per tal de donar la possibilitat al públic de fer un seguiment ampli del que succeirà a la ciutat de Girona i a la resta del territori.

Una altra de les novetats d'aquesta edició és una jornada de portes obertes als tallers dels artistes.

L’efemèride commemora el naixement d’un dels artistes més emblemàtics i multi¬disciplinaris del renaixement, Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452. L’any 2011, la UNESCO (Organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultu¬ra) declarava aquesta data, 15 d’abril, com el Dia Internacional de l’Art amb el propòsit d’apropar el món de les arts visuals als ciutadans.

Amb aquesta mateixa intenció neix la proposta que des de fa ja dues edicions Bòlit llança als diferents agents artístics (institucions, associacions, col•lectius i artistes) convidant-los a participar en l’organització d’un seguit d’activitats adreçades a la ciuta¬dania.

Enguany es preveuen més de 50 participants entre entitats i artistes que organitzaran més de 60 activitats a diferents indrets de la ciutat i del territori.

Es podrà gaudir de tot tipus de propos¬tes artístiques visuals, pensades per a totes les edats i totalment gratuïtes com tallers, exposicions, accions artístiques al carrer, visites guiades, projeccions, xerrades i exposicions , entre d’altres.

Les arts visuals com l’escultura, la pintura, la fotografia, el vídeo, les instal•lacions, el dibuix, el gravat ens recordaran que l’art és un llenguatge proper, obert de bat a bat al diàleg.



 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König