Conferència Gratuita: La Teràpia Crani-sacral
Informació
Data: 11/04/2014
Lloc: Espai Natura , Av. Lluís Pericot, 26
Població: Girona
Hora: 19.00
Preu: Gratuït

 

 

A la Sala Alexandria d'Espai Natura us volem oferir una xerrada gratuita sobre la Teràpia Crani-sacral el divendres 11 d'abril a les 19:00h
La Teràpia Craneosacral és una tècnica de sanció manual, que esta basada en la certesa de que el cos humà te un gran poder intern de autorregulació i autosanació. El tractament craneosacral esta basat en sentir i amplificar aquest potencial intern del que disposa el nostre cos. Aquesta força sanadora se manifesta a través de pulsacions subtils que se generen en el cervell i s’expandeixen a tot el cos com ones energètiques i que el terapeuta pot sentir amb les seves mans i utilitzar com diagnòstic i tractament.
El sistema craneosacral esta íntimament relacionada amb el Sistema Nerviós Central i influeix profundament en ell. Amb aquesta teràpia ens centrem alliberar totes les tensions relacionades amb els ossos del crani i les seves membranes internes, els ossos de la columna vertebral i els sacre. Per això la teràpia craneosacral te la capacitat de autoregular el sistema nerviós i també alliberar les seves tensions internes, aportant grans beneficis a moltes patologies que més es manifesten avui en dia com pot ser l’estrès, l’ansietat, insomni, depressió, mals de cap, mareig,..

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König