Un any d'activitat de la FpC: El Futur al nostre abast
Informaci
Data: 09/04/2014
Lloc: Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (Auditori Edifici Narcís Monturiol)
Poblaci: Girona
Hora: 18:00
Preu: Gratut
Ms informaci i/o entrades:
http://bit.ly/aniversariFpC

 

 

Ens plau convidar-vos a l'acte de celebració del primer aniversari de la Fundació per a la Creativació “Un any d’activitat de la FpC ”.

La presentació de l'acte anirà a càrrec de Josep Lagares, president, i de Miquel Àngel Oliva, director de la Fundació per a la Creativació.

En aquest esdeveniment, tindrem el privilegi de comptar amb la presència de DONNA PACE, una de les millors expertes europees en implantar la creativació a les organitzacions i deixeble predilecta d’EDWARD DE BONO (creador de la metodologia dels 6 barrets de pensament). La conferència, "CREATIVACIÓ, 6 BARRETS I PROGRÉS SOCIAL", serà presentada per Cecília Gafarot, professora de primària i experta en educació de la creativitat.

L’acte tindrà lloc el proper dimecres dia 9 d’abril, a les 6 de la tarda, al Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona (a l'Auditori de l'Edifici Narcís Monturiol).

PREGUEM LA VOSTRA CONFIRMACIÓ enviant un correu electrònic a d.olivares@fundaciocreativacio.org o trucant al tel. 972 245 000.

Per a més informació: http://bit.ly/aniversariFpC
#1anydeCreativació


Per molts anys de Creativació!

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König