Casal Naturalista de Setmana Santa
Informació
Data inici: 14/04/2014
Data fi: 17/04/2014

Lloc: Local de l'ANG (C/ Nou del Teatre, 18. Girona)
Població: Girona
Hora: 8:30
Preu: A partir de 52 €
Més informació i/o entrades:
http://www.naturalistesgirona.org/c...

 

 

Dates i horaris:
Del 14 al 17 d'abril de 8:30 a 15h.
El casal inclou servei de carmanyola. És a dir, els nens i nenes han de portar el seu dinar i dinaran al Casal amb els altres nens i nenes acompanyats de les monitores.
En cas que algun pare vulgui recollir el seu fill abans de dinar, no hi haurà inconvenient.

Lloc:
Local de l'entitat (C/ Nou del Teatre, número 18 de Girona).
També es realitzaran sortides i activitats en diferents punts de la ciutat de Girona, com poden ser les hortes de Santa Eugènia o la Devesa de Girona. Es passarà als pares el programa detallat de cada activitat i el lloc concret on es desenvoluparà.

Tipus d'activitats:
Sobretot es fan activitats on s’apren a aprofitar els recursos naturals i a reutilitzar-ne de vells, així com activitats on els nens i nenes poden observar, experimentar, descobrir, compartir i aprendre amb la naturalesa i amb la resta de persones que conviuen al casal.

El Casal va dirigit a:
Nens i nenes de 5 a 12 anys.
Places limitades.

Les monitores:
Els casals de l'ANG són molt familiars i pròxims. Donat que molts dels nens i nenes que participen a les nostres activitats, repeteixen, intentem mantenir un equip fix de monitors, que acaben coneixent amb profunditat cadascun dels participants, així com els seus pares i mares.
Els nostres monitors són persones voluntàries de l'entitat, que creuen en allò que ensenyen. Com a entitat sense ànim de lucre que som, volem transmetre un seguit de valors als més petits, per tal de fer aquesta societat cada cop més sostenible.
Per altra banda, i amb l'objectiu d'oferir la millor atenció, treballem, sempre que podem, amb grups reduïts. En aquest Casal, el grup serà de màxim 15 participants i seran atesos per dues monitores: la Judit Iglesias, (monitora del Casal d'estiu 2013 El Blauet de l'ANG) i Ana Valentim.

Preu:
Socis ANG: 52 €.
No socis: 60 €.

Més informació i inscripcions:
info@naturalistesgirona.org
972.22.36.38

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König