CARAMELLES A SANTA COLOMA DE FARNERS
Informaci
Data inici: 19/04/2014
Data fi: 22/04/2014

Poblaci: Santa Coloma de Farners

 

 

Els Cantaires de Farners ompliran amb les seves Caramelles la Setmana Santa de Santa Coloma de Farners .

Per Setmana Santa les Caramelles s’han convertit en una festa que forma part del patrimoni cultural i festiu de la ciutat. Amb el temps, s’ha anat eixamplant el ventall d’actes i que complementen a la perfecció aquesta festa tan nostrada. La Festa del “Coro” esdevé durant la Setmana Santa en una festa de gran interès i tradició per a tots els colomencs i visitants.

El punt culminant és el dimarts de Pasqua, que és un dia festiu a Santa Coloma de Farners segons la concessió del Ministerio l’any 1971. És el dia de la Festa del “Coro”, quan els cantaires de caramelles pugen a l’ermita de Farners amb tots els veïns que desitgen acompanyar-los. Aquesta diada, que es remunta al 1904, ha passat a ser un dia de germanor. Des dels anys 20 del segle passat cal esmentar el cant del popurri , resum en clau d’humor dels fets que han tingut ressò a la ciutat durant l’any i que tothom espera amb delit.

Una de les peces que interpreten els Cantaires de Farners, possiblement la més esperada pel públic, és el Popurri el la qual, en clau d’humor i amb molta ironia, es fa un repàs a les notícies i esdeveniments que han tingut lloc a Santa Coloma de Farners al llarg de l’any. Així, aquest any es toquen temes relacionats amb el funcionament polític de l’Ajuntament, la crisi, les multes que posa la policia local, les bandes sonores del carrer Moragues, la piscina municipal coberta o l’Hospital que ha finançat l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners a Gàmbia.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telfons
Les adreces, telfons i mapes de situaci dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König