FESTIVAL STRENES: ORQUESTRA DI-VERSIONES
Informació
Data: 10/04/2014
Lloc: Auditori de Girona, Sala Montsalvatge (format reduït)
Població: Girona
Hora: 21:00
Preu: 15 €

 

 

La Di-versiones ens té acostumats a capgirar els escenaris d'arreu de Catalunya, i que el públic s'ho passi d'allò més bé. Per aquest cinquè aniversari n'han preparat una de molt grossa. Per començar ho celebraran a l'Auditori de Girona, un dels espais més emblemàtics de les comarques gironines, amb un espectacle preparat especialment per a la ocasió, que fan que aquest concert sigui únic i especial.

Però si això no fos poc, l'han fet grossa!, grossa! , grossa!, i han convidat a tres dels cantants que formen part del seu imaginari, i del seu repertori de versions que els han convertit en un dels grups més populars i estimats de Girona.

Ni més ni menys els podrem veure compartint escenari amb Jeanette, si si, la popular Jeanette, gran cantant dels seixanta de cançons tan conegudes com " Soy Rebelde" i "Porqué Te Vas". El seu èxit va fer que les seves gires fossin de caràcter internacional. Tornarà a Girona després de molts anys sense realitzar-hi actuacions. També hi serà el mític cantant de los Sirex, Leslie, autors de grans èxits com "Si Yo Tuviera Una Escoba" , "O que se Mueran los Feos". Per arrodonir aquest cartell de luxe, no s'ha volgut perdre aquesta celebració el cantant de Los Mustang Santi Carulla.

Intèrprets

Amb la col.laboració especial de Jeanette, Leslie dels Sirex i Santi Carulla dels Mustang

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König