FESTIVAL STRENES: MIQUEL DEL ROIG + CONVIDATS
Informació
Data: 03/04/2014
Lloc: Sala Montsalvatge (format reduït)
Població: Girona
Hora: 21:00
Preu: 12 €

 

 



Enregistrament en directe del nou disc.

Miquel del Roig, és un dels cantautors amb més popularitat del moment. Professor d'escola de professió, i músic - cantant perquè li agrada. La seva història és una de les més peculiars de la nostra escena musical. Va començar a fer actuacions a festes majors com les de Palamós,i a casals populars a l'edat de 50 anys. La seva popularitat va anar "in creixendo", curiosament entre el públic més jove, fins a consolidar-lo com una de les apostes segures de qualsevol festa major, prop de 100 concerts a l'any l'avalen. Als seus concerts versiona clàssics de la música, amb unes traduccions molt peculiar, cançons pròpies, i sobretot amb una gran càrrega de crítcica i sátira social, acompanyat tan sols de la seva guitarra. L'actuació del festival Stenes, serà única i especial, ja que enregistrarà el seu nou disc en directe, i ho farà a l‘Auditori de Girona, un dels espais més emblemàtics de Catalunya. Diuen que el futbol et torna allò que li dones. Amb la música no pot ser diferent, i, un grapat d'amics de'n Miquel no s'ha volgut perdre aquest concert: Els Catarres, Strombers, Ebri Knight, Quico, El Célio , El Noi i El Mut de Ferreries, Albert Di-versiones i més artistes que anirem confirmant properament.

Si encara no coneixes la música d'en Miquel aquesta és la teva oportunitat, i si ja ets seguidor, no deixis de formar part de la seva curta però intensa història musical.

Intèrprets

Amb la col·laboració de: Els Catarres, Strombers, Ebri Knhit, Quico El Cèlio, El Noi i El Mut de Ferreries, Albert Diversiones i més artistes per confirmar.




Tornar

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König