FESTIVAL STRENES
Informació
Data inici: 27/03/2014
Data fi: 13/04/2014

Població: Girona
Més informació i/o entrades:
http://festivalstrenes.cat

 

 


CONCEPTE

El Festival Strenes de Girona és el festival de referència on els artistes catalans poden estrenar els seus discs, projectes o gires. És una cita obligatòria pels artistes de trajectòria reconeguda i pels artistes del moment, però també una plataforma de difusió pels artistes emergents del país, que nodreixen la rica escena musical catalana que tenim actualment.

La primera edició del festival es va celebrar de l'11 al 21 d'abril 2013 acollint prop de 9000 espectadors (8000 als concerts de pagament i 1000 en concerts d'entrada gratuïta).

Un dels principals valors del festival és que els espectadors d'Strenes són els primers de gaudir de les novetats que marcaran la temporada musical a casa nostra.
ESPAIS

El festival té diferents ubicacions estables. L'Auditori de Girona -tan a la Sala Montsalvatge com a la Sala de Cambra-; l'Auditori de la Casa de Cultura; com també espais on habitualment es programa música en viu com: la Sala Planeta, la Tourmix, els Jardins de la Mercè, El Cercle, Cafè Context, la seu d'Òmnium Gironès, i com a novetat, es recupera l'emblemàtic Teatre Municipal de Girona, on novament es pot gaudir d'una programació musical de primera línia.


A banda dels concerts, es programen un seguit d'activitats que compten amb la complicitat del teixit cultural del qual gaudeix la ciutat.

 
Compartir a Facebook

Tornar  |   Imprimir

Adreces i telèfons
Les adreces, telèfons i mapes de situació dels llocs on es realitzen els actes els trobareu al directori
Cercador d'actes
A partir del
Fins el
Tipus
Població
 
Platges Costa Brava
Calendari d'actes
König